Newsletter

Sign up for the newsletter. I offer chronicles, news and tips about France, everything a Francophile can wish. (The newsletter is in Swedish).

 

_

3 Replies to “Newsletter”

  1. Sitter här i ett hyrt hus i Cotignac när nyheten om att tidningen läggs ner når mig via ett mail (brevet med samma info ligger nog hemma o väntar på mig). Jag tipsades om er tidning för ett par år sedan av en svensk väninna bott i Paris i minst 30 år. Blev så himla glad och nöjd över den, jag, som själv bodde i Frankrike i 3 år på 70-talet. Så kul att kunna hålla sig a jour med vad som händer där, men också mycket för att man kunde känna den franska atmosfären i tidningen, drömma sig lite tillbaka till då, när jag var ung och vad roligt det var att bo där den tiden. Tack för många mycket givande tidningar! Så tråkigt att dess liv blev så kort! Meilleurs salutations, Kristina Munther

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *